OVER ONS

Over ons

My Greatest Party staat bekend als de beste partyplanner van Nederland en België. Ruim tien jaar leveren we de meest complete thema’s, de mooiste aankleding en het leukste entertainment voor babyshowers, kraamfeesten en kinderfeesten (verjaardagen, sweet sixteen, communie, bar/bat mitswa). Van design tot aan uitvoering, wij hebben alles tot in de puntjes geregeld.

Speciaal voor bedrijven en tijdens huwelijken verzorgen we kidsclubs & mobiele kinderopvang. Een combinatie van een professionele aanpak van kinderopvang en de leukste activiteiten en entertainment. Hierdoor mogen we ook vele prominenten, BN’ers en multinationals tot onze trouwe klanten rekenen.

Note: Al onze medewerkers, freelancers, entertainers zijn zorgvuldig gescreend en in het bezit van een verklaring van goed gedrag. Om de veiligheid van kinderen te waarborgen werken wij minimaal volgens de kwaliteitseisen die de wet kinderopvang stelt wat betreft het aantal kinderen per beroepskracht.

Alle foto’s op deze website zijn genomen tijdes onze evenementen en zijn volledig eigendom van My Greatest Party. Copyright 2007-2017.

icon3