ONZE WERKWIJZE

Over ons

My Greatest Party is de bekendste Birthdayplanner van Nederland en Belgie. Wij weten wat een feest tot een succes maakt. Of het nu gaat om een Pirate Party voor uw 4 jarige zoon of een Sweet 16 voor uw dochter. Wij regelen het alles hiervoor en nemen de organisatie uit handen. Zo heeft u de tijd om mee te genieten van die belangrijke dag. Wij organiseren feesten die alleen wij organiseren door onze exclusieve samenwerkingen met bedrijven als Mattel en de Amsterdam Arena.

Naast de kinderfeestjes verzorgen wij ook mobiele kinderopvang met kinder entertainment, zeer geschikt tijdens bruiloften en prive of zakelijke evenementen. Deze Kidsclubs garanderen professionaliteit, veiligheid en bovenal heel veel plezier voor de kinderen. Laat onze professionele nanny’s de zorg voor de genodigde kinderen op zich nemen en u weet zeker dat u samen met uw gasten optimaal kunt genieten van de gelegenheid. Wilt u weten waar wij voor staan en hoe wij onze kwaliteit waarborgen lees dan ook onze werkwijze.

Of u nu een compleet feestje door ons wilt laten organiseren, een door u gekozen thema wilt laten uitwerken of alleen een schminker en traktaties wilt bestellen, het is allemaal mogelijk. Wij staan voor u klaar.

icon3

Werkwijze

Om ons hoge kwaliteitsniveau, professionaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen werken wij volgens vaste werkwijzen. Op elke boeking staat ten minste een nanny die in het bezit is van een pedagogisch diploma, de andere nanny’s zijn ook in het bezit van een diploma en beschikken over ruime ervaring met het werken met kinderen. Alle nanny’s zijn zorgvuldig gescreend en in het bezit van een verklaring van goed gedrag. Om de veiligheid van uw kind te waarborgen werken wij minimaal volgens de kwaliteitseisen die de wet kinderopvang stelt wat betreft het aantal kinderen per beroepskracht. Onze freelancers en entertainers beschikken ook over een verklaring van goed gedrag en zijn door dezelfde screening gegaan. Al onze medewerkers zien er verzorgd uit, zijn beleefd, spontaan en klantgericht.

Wij werken alleen met de nieuwste en beste producten van o.a. Philips Avent en Fisher Price. Al onze producten zijn schoon en in goede staat. Al onze schmink- en beautyproducten voldoen aan de Europese richtlijnen voor cosmetica en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Zo werken wij met make-up van Estee Lauder, nagelverzorging producten van Herome en schmink van Kryolan.

Met ruim 10 jaar ervaring weten wij wat belangrijk is voor kinderen. Wij onderscheiden ons door onze creativiteit, unieke mogelijkheden en tot in de puntjes uitgewerkte thema’s en evenementen. Hierdoor mogen we vele BN-ers en multinationals tot onze trouwe klanten rekenen.

icon3