NIEUWS

HUWELIJKEN

Sinds de aankondiging van My Greatest Event begin dit jaar zijn we al veel gevraagd voor de organisatie van huwelijken in binnen en buitenland. Met nu al meer dan 10 huwelijken deze zomer denken we snel uit te kunnen groeien tot de beste en de grootste weddingplanner van Nederland en België. Wil je meer weten over onze diensten en wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op… Iedereen die ons wilt volgen kan dit binnenkort doen via de social media en de website www.mygreatestwedding.com. Wil je werken in deze branche? Laat het ons weten. Wij zoeken doorgaans nieuw talent.

icon3

Masters of LXRY

De 15-jarige anniversary editie van de Masters of LXRY was een groot succes. Hella Huizinga stond op de cover van het magazine en op de billboards. My Greatest Party had tevens een mooie grote stand die veel bezoekers trok. De stand was geheel in een beestachtig sprookjesthema. De film die toen nog uit moest komen is inmiddels een enorm succes is in de bioscopen.

icon3

My Greatest Event

Esther Sterling en Hella Huizinga bundelen hun krachten in de vernieuwende events serviceorganisatie. Deze combinatie van creativiteit, perfectionisme en gedrevenheid maakt My Greatest Event bijzonder in Nederland en België. My Greatest Event is gespecialiseerd in het volledig organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten, product launches, pr campagnes en merkactivaties. Het grote relatienetwerk en selectie van de beste dienstverleners maakt My Greatest Event een slagvaardige en zeer complete events serviceorganisatie. Wil je meer weten? Neem contact op…

icon3

Televisie Optreden; TV Programma Iedereen Succesvol

Afgelopen zondag was Hella te gast bij Iedereen Succesvol. Gastvrouw Myrna Goossen ontvangt in haar programma BN’ers en ondernemers met wisselende onderwerpen. De gasten hebben allemaal iets te maken met de wereld van fashion, huis & interieur, luxury, theater, radio & tv, film en sport. Hella was gevraagd te vertellen over My Greatest Party.

icon3