8 TOT 12 JAAR

Kinderfeestjes voor acht tot twaalf jaar

Bij My Greatest Party tref je de beste kinderfeestjes voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Kies uit ruim 15 populaire thema’s zoals Survival, Quad en Voetbal voor jongens en Beauty, Topmodel en Sneaker voor meisjes. Komen er vriendjes en vriendinnetjes op jouw kinderfeestje en wil je graag iets anders dan een typisch jongens of typisch meisjes thema, dan kun je kiezen voor een Cocktail, Disco, Hawaii of Masterchef kinderfeestje. Voor alle kinderfeestjes leveren we de ballonnen, taart, schmink, kostuums en entertainment geheel in lijn met het thema.

Kinderfeestjes voor JONGENS

8 – 12 jaar

Superleuk, spannend en leerzaam voor jongens. Zo kan je op jouw feestje bijvoorbeeld voetballen onder begeleiding van een professional, de snelste tijden rijden op een Quad of ervaren wat het is om te overleven in de natuur. Wij verzorgen voor jou een compleet programma My Greatest Party stijl.

Kinderfeestjes voor MEISJES

8 – 12 jaar

Glitter, glamour en ontspannen voor meiden. Met je vriendinnetjes kun je bijvoorbeeld ervaren hoe het is om als fotomodel in de spotlights te staan, heerlijk genieten van schoonheids activiteiten of relaxen in een heerlijke Spa. Wij verzorgen voor jou een compleet programma My Greatest Party stijl.