3 TOT 8 JAAR

Kinderfeestjes voor drie tot acht jaar

Bij My Greatest Party tref je de leukste kinderfeestjes voor kinderen van 3 tot 8 jaar aan. Kies uit ruim 25 populaire thema’s zoals piraten, superhelden en voetbal voor jongens of beauty, prinsessen en pony voor meisjes. Komen er vriendjes en vriendinnetjes op jouw kinderfeestje en wil je graag iets anders dan een typisch jongens of typisch meisjes thema, dan kun je kiezen voor een Hawaii of trattoria kinderfeestje. Al onze kinderfeestjes bestaan uit een 2,5 uur durend programma inclusief professionele begeleiding, aankleding, kostuums, entertainment en activiteiten geheel in stijl van het thema. Een custom made thema kinderfeestje is uiteraard ook mogelijk.

Kinderfeestjes voor JONGENS

3 – 8 jaar

Voor de jongens hebben we een top selectie populaire kinderfeestjes. De jongens zullen zich als een echte Superheld, Piraat, Cowboy of Voetbalspeler van de favoriete voetbalclub voelen. Van uitnodiging, aankleding tot aan het dagprogramma, wij verzorgen het allemaal in stijl van het gekozen thema. (meisjes kunnen overigens gerust uitgenodigd worden, we houden daar dan rekening mee).

Kinderfeestjes voor MEISJES

3 – 8 jaar

Voor de meisjes hebben we maar liefst 15 kinderfeestjes. De meisjes zullen zich als een echte Zeemeermin of Alice in Wonderland voelen of zich wanen in een heerlijke spa of schoonheidssalon. Van uitnodiging, aankleding tot aan het dagprogramma, wij verzorgen het allemaal in stijl van het gekozen thema. (jongens kunnen overigens gerust uitgenodigd worden, we houden daar dan rekening mee).