KIDSCLUBS

Kidsclubs; Kinderentertainment & Mobiele kinderopvang

Met onze Kidsclubs leveren wij kinderentertainment tijdens huwelijken en zakelijke of prive gelegenheden. Wij garanderen professionaliteit, veiligheid en heel veel plezier voor alle kinderen. Zo kunnen de volwassenen onbezorgd genieten van de gelegenheid en verzorgen wij de leukste actuele activiteiten voor de kinderen. En als het feest tot in de late uurtjes doorgaat dan is dat geen probleem want wij leggen de kinderen wel op bed. Tot onze klanten behoren BN’ers, de overheid, nationale en internationale bedrijven.

Kidsclub Privé

Tijdens een familiedag, jubileum of andere prive gelegenheid nemen wij de zorg van alle aanwezige kinderen op ons en vermaken we de kinderen met een programma vol activiteiten en entertainment zoals schminken, verkleden en ballonvouwen. Zijn de kinderen moe dan kunnen ze ontspannen film kijken in onze mobiele kinderbioscoop. Zo beleven de kinderen ook een mooie onvergetelijke dag.

Kidsclub Huwelijk

Geheel afgestemd in de stijl van het huwelijksthema verzorgen wij onze Kidsclub op huwelijken. Wij vermaken de kinderen gedurende de hele dag waardoor de bruid, bruidegom en alle gasten kunnen genieten van deze bijzondere dag. Wij werken samen met vooraanstaande weddingplanners en bekende trouwlocaties. Tot onze klanten behoren ook bekende Nederlanders.

Kidsclub Zakelijk

Met hetzelfde gemak zetten we onze Kidsclub in voor zowel kleine als hele grote groepen kinderen. Wij zijn in staat om met de grootste zorg en creativiteit alle aanwezige kinderen te vermaken en ervoor te zorgen dat de kinderen ook een leuke dag hebben. Zo werkten wij onder andere al voor de Rai 9 maanden beurs, Dutch Polo Masters, Aramco, Viva en Masters of LXRY.